wederom 8 scheidsrechters geslaagd voor niveau 4

Laatste wijziging: 27-06-24 08:49

Geslaagden niveau 4 aanwinst voor Nationaal scheidsrechter Korps


 

Tijdens het NK Jeugdteams te Nijmegen op 16 juni 2024, zijn 8 scheidsrechters geslaagd voor hun praktijk examen judoscheidsrechter niveau 4. (Nationaal niveau) Na afloop werden de diploma's uitgereikt en kregen allen de felbegeerde oranje badge. Deze scheidsrechters zullen wij in de toekomst dus gaan terugzien op de Nationale Kampioenschappen. De NSCJ is bijzonder verheugd met deze aanwinst voor de Nationale lijst. De NSCJ feliciteert hen allen met hun goede prestatie en wenst allen veel succes toe met het vervolg van hun scheidsrechter carriere op Nationaal niveau. 

Van links naar rechts: Jhon Raamaekers (NSCJ), Marvin de la Croes (MN), Wouter Meijer (NN), Frank Verharen (NH), Edwin Verstraeten (ZN), Steven Kroon (NH), Niek Zijlstra (NH), Ferry Vergeer (MN), Ellen van Hal (ZN), Henk Plugge (NSCJ), Robert Korndewal (NSCJ).
 

Meer Spelregels

Judolink is een initiatief van Judo Bond Nederland in het kader van de missie: "Samen naar een Veiliger Sportklimaat". De website heeft tot doel om de kennis van de judospelregels te vergroten bij judoka's, coaches en volgers van de sport.