Haal je spelregelbewijs

Laatste wijziging: 25-10-18 10:19

Judolink heeft tot doel om kennis omtrent de judospelregels te verhogen bij betrokkenen in de judosport en belangstellenden.


Op Judolink kun je uitgebreid oefenen met de spelregels. Op dit moment bieden we een oefentoets aan die bestaat uit 10 willekeurige vragen uit een totaalaanbod van ca. 200 vragen. De oefentoets kun je zoveel keer maken als je wilt. 

Gebruikers met een Judolink account kunnen het volledige oefenprogramma doorlopen. Dit programma bestaat uit 5 oefenlevels met oplopende norm (van 60% goede antwoorden bij level 1 tot 100% goede antwoorden voor het behalen van level 5). Zorg ervoor dat je de oefentoets doorloopt met je Judolink account, anders blijven je scores anoniem en kun je niet deelnemen aan de spelregel eindtoets. Mocht je nog geen account hebben, registreer jezelf dan hier.  De oefentoets is beschikbaar via deze link.

Zodra je level 4 van de oefentoets met succes hebt bereikt en je hebt een Judolink account, dan kun je de spelregel eindtoets maken. De eindtoets bestaat uit 20 vragen en er zijn 16 goede antwoorden nodig om te slagen voor de toets. Elke gebruiker krijgt 3 pogingen om te slagen voor de eindtoets. Geslaagden krijgen de mogelijkheid om een certificaat te downloaden. 

Start eindtoets

Judolink is een initiatief van Judo Bond Nederland in het kader van de missie: "Samen naar een Veiliger Sportklimaat". De website heeft tot doel om de kennis van de judospelregels te vergroten bij judoka's, coaches en volgers van de sport.