IJF seminar 2020

Laatste wijziging: 02-03-20 10:44

Professioneel en informatief IJF seminar 2020 klik hier voor nadere info


In het weekend van 11 en 12 janauri 2020 werd te Doha in Qatar, het jaarlijks IJF seminar gehouden. Ca 300 deelnemers uit alle continenten waren aanwezig om met elkaar de judo wedstrijdregels te bespreken. Ook de JBN was vertegenwoordigd in de personen Maarten Arens en Jhon Ramaekers. Het seminar was zeer professioneel en er werden vele videobeelden van praktijksituaties geanalyseerd en besproken. Ook was het seminar uitstekend te volgen op de livestream en is nog steeds terug te zien op www.ijf.org

De komende weken zullen meerdere videoclips in Judolink geplaatst worden bij de diverse spelsituaties. Intussen zijn al twee voorbeelden onder de spelsituatie Waza-Ari geplaatst. Dit is te herkennen aan de oranjedriehoek rechtsboven bij de betreffende spelsituatie.

Hou dus de komende weken Judolink in de gaten en raadpleeg de informatie om up to date te blijven. 

 

Meer Spelregels

Judolink is een initiatief van Judo Bond Nederland in het kader van de missie: "Samen naar een Veiliger Sportklimaat". De website heeft tot doel om de kennis van de judospelregels te vergroten bij judoka's, coaches en volgers van de sport.