8 Scheidsrechters geslaagd voor niv. 4

Laatste wijziging: 19-12-20 02:42

Geslaagden niveau 4 aanwinst voor Nationaal Korps.


Tijdens het NK onder 18 te Den Haag op 29 februari jl, deden 8 scheidsrechters praktijk examen voor niveau 4. (Nationaal niveau) Allen deden een goed examen en slaagden glansrijk voor deze bijzondere promotie binnen de judoarbitrage. Na afloop werden de diploma's uitgereikt en kregen allen de felbegeerde oranje badge. Deze scheidsrechters zullen wij in de toekomst dus gaan terugzien op de Nationale Kampioenschappen. De NSCJ is bijzonder verheugd met deze aanwinst voor de Nationale lijst. Met 8 nieuwe jonge en zeer getalenteerde scheidsrechters waaronder 6 vrouwen is dit een welkome aanvulling waar we trots op kunnen zijn. De NSCJ feliciteert allen met hun goede prestatie en wenst allen veel succes toe met het vervolg in hun scheidsrechter carriere. 

van links naar rechts:  Eline Tsai (ON), Pascalle Clappers (ON), Evelien Berndsen (ZH), Corwin Prinsen (ZH), Mirjam van Weelden (MN), Jessica Boer (MN), Stefan Roest (ZH), Suzanne Baaij (ZH).

Judolink is een initiatief van Judo Bond Nederland in het kader van de missie: "Samen naar een Veiliger Sportklimaat". De website heeft tot doel om de kennis van de judospelregels te vergroten bij judoka's, coaches en volgers van de sport.