Judolink, opvolger van Judomasterz

Laatste wijziging: 28-02-17 09:08

Met trots lanceert de Judo Bond Nederland de website Judolink. Een tool om de spelregelkennis van alle sporters maar ook alle belangstellenden van onze judosport, te vergroten als onderdeel van de missie Samen naar een veiliger sportklimaat.


Met ingang van 2017 wordt de website Judomasterz vervangen door Judolink. Een website die nu in eigen beheer is van de JBN. Deze website is een hulpmiddel om de spelregels bij sporters, ouders en allen die meer willen weten van de judo wedstrijdregels, te vergroten. Door het vergroten van de spelregelkennis, zal een beter begrip en acceptatie voor spelregels ontstaan. Hierdoor zullen minder misverstanden over de regels voorkomen tijdens evenementen hetgeen meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter zal opleveren. Bovendien zal het beheersen en goed toepassen van de wedstrijdregels ook kunnen bijdragen tot meer succes in het spel. De regels en uitleg op deze website wordt actueel gehouden door Hoofd Arbitrage JBN.

 

Judolink is een initiatief van Judo Bond Nederland in het kader van de missie: "Samen naar een Veiliger Sportklimaat". De website heeft tot doel om de kennis van de judospelregels te vergroten bij judoka's, coaches en volgers van de sport.